21. mei, 2013

Terug

I’m back

Ja we zijn opnieuw nog een keer helemaal en in een stuk terug.

We komen terug in een koud en nat Brussel en we zijn nog niet thuis of de problemen beginnen al. Maar die zullen we wel aan de kant krijgen door ons nog meer in te spannen, net nu we door de reis net zo ontspannen waren.

Pracht

We hebben een heerlijke vakantie beleefd op het aangename eiland Sicilië en we zijn de Sicilianen zeer dankbaar voor het onthaal, de vriendelijkheid en het gezonde eten.

We hebben de Etna bezocht wat ons tot filmische uitbarstingen heeft gebracht.

We proberen daar in onze blog rekenschap van te geven. Benieuwd of het nu ook technisch lukt, na een paar haperingen.

.Italië is een vulkanisch land en daar is in. Sicilë de stad Catania een goed voorbeeld van. Zij ligt daar rustig uitgestrekt aan de voet van de meest gigantische actieve vulkaan van Europa.

Ze rijden als gekken en ze maken heerlijke koffie en voor de rest is alles wat ze zeggen over de Italianen ook waar. Fantastisch volk.

Ik kan er niets aan doen. Ik ben altijd weer onder de indruk. Het moet nog even uitrijpen. Laat me bij zinnen komen. Ik ben nog te zeer in de war en onrustig om zinnige praat te verkopen over wat ons daar allemaal overkomen is.

Daarover morgen meer. We zullen het de komen dagen wel nog vaker over hebben.

Bloei

Daarnaast was er vooral de bloei van de bougainvillea. Ik kom daar later zeker nog op terug middels een diashow of zo. Zie ook elders op de webpagina.