6. mei, 2013

Op

De riem er af

Het zit er op. We kunnen weg.

De valiezen zijn gemaakt, de vouchers uitgeprint. We hebben de computer intussen ge-updated en opgeschoond. De nieuwe Tomtom-atlas gedownload.

We laten even alles achter om ons aan ruïnes in citrusboomgaarden te wijden. Er zal dus een weldadige rust over deze website neerdalen. De komende twee weken verandert er niet veel. Daarna wordt het uitkijken, want ik ga toch eens diep nadenken, hoe het nu verder moet.

Vooruitzicht

Ik denk er aan het tempo wat te verminderen, want ik word natuurlijk ook een dagje ouder en het moet ook geen sleur worden. Er is nog een roman of twee in de lade blijven liggen, en de scheurkalender kan altijd nog wel een paar maanden herstelwerkzaamheden gebruiken.

Ik zou een site moeten kunnen openen omtrent de huisartsenpraktijk en ik ben nog een recensie schuldig in het Myriade-gebeuren.

Voorlopig zal er niet veel van te merken zijn en we komen vast terug met een actieplan voor ogen. Intussen blijft alles voorradig en raadpleegbaar en dat is zeer rustgevend. Het verschaft mee een diepe voldoening dat mijn gedachtegoed nu online staat. Het is gepubliceerd en daarmee openbaar en dat neemt een gewicht van de borst weg.

Terugblik

Ik kan met een tevreden gemoed vertrekken. Alsof er iets volbracht is. Tijd voor een nieuwe fase, die nog moet uitbreken. Straks met uitzicht op de vulkaan zal er hopelijk meer licht aanbreken.

Voor een keer vertrek ik niet met hopen achterstand op het programma maar met alles schijnbaar goed geregeld – we zullen maar hout vasthouden – en op orde.

Het ga jullie allemaal goed en we komen terug na Pinksteren met hopelijk veel foto’s en mooie herinneringen.

Besluit

Tast immer toe en vergeet vooral niet het luisterspel te beluisteren en het hoorspel te horen.