1. jan, 2013

Moe begin

Wat was ik moe zeg.

Na de viering van oud en nieuw  ben ik zo een beetje ingestort. Ik kon even niet meer en heb mijn brein even op uit gezet. Ik was helemaal op. Niet zo op als onze Pa, Maar toch ook bijna helemaal op.

Het gaat alweer een beetje beter. Maar ik ben toch nog niet op kruissnelheid. Dat hoeft ook niet want we gaan een paar dagen weg, zodat de website maar even voor zichzelf moet zorgen. Ik moet de riem er even af leggen, want het is nu wel genoeg geweest.

Het is een emotionele roetsjbaan geweest dat hele voorbije jaar, dat nu wel naar mijn tevredenheid voorgoed voorbij is en dat ik niet spoedig zal vergeten.

We zullen nu maar resoluut de blik voorwaarts richten, niet om het gebeurde te vergeten maar om het langzaam te kunnen verwerken.

We zijn intussen bezig de website te vernieuwen om in het nieuwe jaar te kunnen passen. Er zullen nog wel enige verschuivingen plaats vinden, naarmate ik er tijd voor vind.  Dus het grijpt niet in een keer plaats. Ik denk dat het weinigen zal opvallen, en ik ga maar door met alles waarvan ik vind dat ik het moet doen.