16. feb, 2016

Mandala

30 april 2015

Ik was heel blij met je commentaar. Iedereen begrijpt meteen dat het aantal tekens beperkt is, en we kunnen raden waar het naar toe gaat maar door de inkorting wordt het raadselachtig. Ik heb het op jouw vraag toch maar gewist, maar het stoorde eigenlijk niet.

Ik vind het heel interessant wat je hier doet. De tekening is om te beginnen bijzonder mooi. Ik zou die graag op de blog zetten als het mag, desnoods zonder woorden. Het is om te beginnen visueel al heel mooi maar het vormt een mandala, en het verwijst, zoals we vernemen uit je commentaar, naar meditatie en de bijzondere ervaringen die zij meebrengt.

Ik vind het bijzonder interessant waar je hier mee aan komt zetten. Ik ben oprecht onder de indruk. Er valt natuurlijk een mooi artikel van te maken op de website, maar van jou mag het bij voorbaat al niet. Maar als we het eens zouden opschonen en ontwikkelen? Mag ik er een vloeiende tekst van maken? Het zou onder de vorm van een interview kunnen zijn bijvoorbeeld. Ertussendoor zouden we nog allerlei weetjes kunnen monteren.