16. feb, 2016

Keuze

Nu, je bent er me eentje. Het gaat allemaal vliegensvlug. Het zijn mooie alinea’s die je schrijft omtrent je omgang met die kinderen, waaronder natuurlijk ook je neefje. Geniet ervan want het zou gauw kunnen gedaan zijn als dat werkaanbieding doorgaat. Het is inhoudelijk zeker een mooie job voor jou. Jonge mensen wegwijs maken in verschillende talen. Het is toch wellicht een beetje een droom-job voor je. Financieel ga je er wel op achteruit merk ik. Ik denk wel dat je een hoger loon kunt vinden. Maar ja dat is het dilemma. Neem ik deze tram of wacht ik op de volgende.

Blijkbaar wil je heel graag zo snel mogelijk aan het werk. Een mens moet zijn instinct volgen. Minder euro’s op het einde van de maand kun je op de koop toe nemen, als er maar een omgeving is waarin je kunt gedijen en waarin je je talenten kunt ontplooien. Ik ben heel trots op je dat je dat allemaal zo maar even klaart, en dat je al die verschillende rollen kunt spelen. Jammer dat er geen tijd is voor een sabbatjaar met opleiding. Zoals je weet was ik daar voorstander van.

Je moet je hart maar volgen. Het is in elk geval al heel kranig dat je het op korte tijd zo ver schopt. Zelfs als het niet door zou gaan, wat ik niet hoop, heb je toch al bewezen dat je weer aan de slag kunt. Ik zal hout vasthouden.

Het zal jammer zijn voor de kinderen, maar je moet door met je leven en je zult het contact wel onderhouden. Hou je haaks.