4. okt, 2012

En nu ook op Klara

Dat Veronika met haar kwetsbare Franse muziek op Klara komt, vervult me met trots en plezier. Ik hou van haar aanslag, haar energie, haar harmonieuze melodievorming.

Wat zij doet met een piano. Daar kan ik echt met verbazing naar luisteren. En nu hoor ik ook dat ze in de Klara top tien is geraakt met haar werk, de cd, die ze samen met Toon Fret net uit heeft. Het is mieters. Reuze. Geweldig.

Het is een ‘succès d’estime’ als Klara de cd opneemt in de lijst. De omroep is toch een cultuurmonument in Vlaanderen van wereldkwaliteit. Als het op het web komt zal ik de url hier plaatsen onder de vorm van een link, zodat iedereen kan volgen.

Als iemand soms foto's heeft die hier bij passen, dan mag je die insturen, als ik ze maar mag publiceren. Ik streef naar een plaatje per praatje. Dat maakt het onderhoudend. Er zijn veel plaatjes nodig als je veel praatjes hebt zoals ik, in alle bescheidenheid.

Wat je nodig hebt in de promotie van een artiest is een ‘buzz.’ Je moet een buzz creëren door op gezette tijdstippen met een tipje van de sluier naar buiten te komen.

Het mondjesmaat presenteren van het onderwerp over een langere tijd, om altijd gelegenheid tot praten te geven. Om het te doen slagen moet je bekende mensen aanspreken.

Op de foto: Palazzo Vecchio, Firenze