23. sep, 2012

Veronika

Een fabelachtige vrouw en een natuurtalent op de piano.

Om haar prachtige album dat net verschenen is in de verf te zetten, hebben we onze website de afgelopen paar dagen geheel in dat licht gezet. Koop die muziek. Fluit en piano uit de Belle Epoque. Geheel overtuigend.

Ook omdat het een goede, immer opgeruimde en positief ingestelde persoonlijkheid gaat die niet buigt voor modieuze tendenzen. Moeder van twee dochters waarvan ik een nevenoom ben. Hoe heet dat dan? De vader van de dochters is mijn volle neef.

Hoe dan ook, ik geloof in haar talent dat nog lang niet uiteput is en dat ons steeds weer opnieuw verbaast met muzikale keuzes die niet voor de hand liggen.

Ik ben dus niet kritisch ingesteld, dat moet ik toegeven, gewoon omdat het familie is. En omdat de muziek bovendien goed is. Dat geeft een goed gevoel, dat wat zij daar doet, echt wel iets voorstelt.

Allen daarheen dus. Temeer daar ik me voorneem vanaf vandaag ook nog een ander pianotalent aan u voor te stellen. Het moet nu juist lukken dat ik van alle miljarden mensen maar twee pianisten ken en dat ze allebei binnen eenzelfde week elk iets van hun werk uitbrengen.

Ik zal dus mijn eigen kopzorgen even aan de kant zeggen en niets over mezelf vertellen. Dat lucht vast op.