4. aug, 2012

Afgelopen

We stoppen er even mee, althans voor drie weken en dan zullen we weer zien wat we gaan doen.

De aandachtige lezer zal gemerkt hebben dat ik al een paar dagen in de geest naar Italië op weg ben. Dit is de laatste avond voor het vertrek en morgen ben ik echt weg. Hartverscheurend want sinds de vorige vakantie ben ik de blog en het dagboek trouw gebleven in een dagelijkse routine zowat zonder hapering.

Ik ga daar in op en het is mijn passie. Schrijven zoals ik het altijd gedroomd heb: wanneer ik wil, zoveel ik wil, zonder filter of censuur. Zonder moeten.

Totale vrijheid voor de schrijver, maar ook voor de lezer, die zich een weg zoekt in het materiaal dat hier kriskras wordt aangeboden, niet onder de vorm van een boek met genummerde bladzijden, maar als een labyrinth waar je je doorheen kunt klikken, iedereen naar wens en geneugten. Niets moet.

Dat is nu het hele leuke van de website: je staat in direct contact met de lezer zonder dat iemand daar zijn neus gaat in steken, zoals bijvoorbeeld uitgevers doen. Ik heb dat ooit allemaal meegemaakt.

Het is lang geleden en intussen is er een nieuw leven aangebroken dat me straks in Italië gaat brengen. Ik zal daar hopelijk veel foto's maken die ik dan weer op de site kan zetten en dan zijn we weer vertrokken op weg naar de winter.

Iedereen ook veel dolle pret toegewenst. Intussen nog even excuses omdat de maand juli in de maand augustus is overgelopen. We zijn maar vier dagen ver en het stop al dus dacht ik niet nog een aparte augustusmaand te openen.

Tenzij ik daar nog op terugkom. Hoe dan ook byebye.