29. jul, 2012

Verdubbeling

Ik ben eventjes beduusd van de cijferresultaten van deze avond. In april was ik op een bepaald ogenblik dat we de 44 duizend 444 klikken hadden gehaald, in een jaar of wat bestaan als website. Vandaag, amper drie maanden later zitten we bijna aan het dubbele.

De blog en het dagboek worden druk gelezen en meer en meer lezers vinden hun weg naar de Franse en de Engelse sectie. Ik ben natuurlijk heel blij met deze resultaten, maar toch ook een beetje bezorgd, of ik het wel kan blijven bieden. Maar zolang het duurt ga ik er nog wel mee door. Het is wellicht het leukste wat ik in mijn hele leven gedaan heb.

Ik weet niet wat ik in april gedaan of geschreven heb, maar in het dagboek is het een maand die er uit springt in aantal klikken. Ik heb daar geen verklaring voor. Ik weet überhaupt niet wie er klikt en hoeveel keer iedere persoon die voorbijkomt gemiddeld klikt, en ik ben daar zeer nieuwsgierig naar, maar er is geen manier om het te weten.

Het gaat om anonieme bezoekers, zo gaat het er aan toe in het wereldwijde web.

Het is dan ook een zeer open website, waar iedereen gratis en voor niets een kijkje kan komen nemen wanneer en hoe vaak hij of zij dat wenst. Geen haken en ogen, geen sponsor, geen enquêtes en doorverkoop van adressen en niemand die je iets aan wenst te smeren.

Alleen maar ik en jij, lieve lezer, gij en ik, U om het grote woord te zeggen. Ik houd alleen maar met u rekening, want mijn mening is vrij en ongebonden. Ik schrijf en ik spreek vanuit de diepten van het hart, met geen ander doel dan enige verpozing te brengen in uw bestaan, en uit mijn bestaan de ervaring te putten die wellicht een van u ooit nuttig kan zijn.