12. jan, 2012

Dodenakker

Mijn lieve Iris,

Ik kom nog even terug op je onbeantwoord gebleven Nieuwjaarsgroeten. Veel dank mede aan C. voor onze onwrikbare vriendschap.

De reis was heel mooi en aangenaam, rustig en ontspannend. Ik ben vergeten naar Facteur Cheval te gaan, zo moe was ik eigenlijk wel en het was eens nodig er uit te stappen en helemaal tot rust te komen.

Ik heb intussen je dodenakkerbijdrage gelezen en ik ben het volmondig met je eens dat het oorden zijn waar we oog in oog met onszelf komen te staan hoe het later ook met ons gesteld zal zijn.

Wat Maurice betreft heb je ongetwijfeld gelijk. Ook mijn zus vindt hem puur in haar eigen bewoordingen. Het is echt een schattige mens die zijn uiterste best doet en die gezegend is met de juiste waarden en normen.

Hij wenst niet dat foto's van hem op het internet verschijnen. Dat is de reden waarom ik die foto niet publiceer, naast tal van andere die ik zo mooi vind dat ik ze zou willen plaatsen, maar ik mag dat niet doen als hij het niet leuk vindt.

Ik heb de blog alweer ter hand genomen en ik blijf er aan werken. Bedankt voor alle steun en bijval en veel groeten aan C.

Omhelzing, Peter