29. dec, 2011

Vakantie

Beste wensen, beste mensen

Van 1 tot 8 januari ben ik er niet, want ik ga even het land uit voor een korte wintervakantie. Ik ben nu al aan het uitbollen, want met oudejaarsavond zal ik wellicht ook niet meer online komen en dan blijft er alleen maar donderdag en vrijdag over. Veel meer zal er op de site niet meer gebeuren.

De maand augustus van de scheurkalender staat nog half in de steigers. Ik sleutel hier en daar nog aan een woord of een klank, maar het staat er wel ongveer. En het kan nog een beetje veranderen voornamelijk in de tweede helft.

Het dagboek zal wellicht ook onderbroken worden tot pakweg tien januari.

Veel dank aan al degenen die de website de afgelopen tijd hebben gevolgd. Ik ben geraakt door de vele blijken van bijval, met name omtrent het gedicht van de nieuwjaarsbrief in de kerstkaart, een sonnet dat binnenkort ook te vinden zal zijn onder januari van de scheurkalender.

Het is een prachtig jaar geweest. De website bestaat nu iets maar dan zes maanden en wordt nu per week meer dan 500 keer aangeklikt. Er komt heel wat feedback terug naar ons en het was een fijne hobby al die tijd.

Nog een mooi uiteinde toegewenst en we zien elkaar terug in januari.