13. dec, 2011

Myriade

Het was een tijdje stil geweest aan het Myriade front.

Zelf had ik een akkefietje vorige week aan de reünie van onze promotie. Ik ben namelijk dertig jaar arts en dat moest blijkbaar gevierd worden. Ik ben een koele minnaar van dit soort bijeenkomsten maar ik vond het heel leuk uiteindelijk, te zien hoe anderen nog ouder zijn geworden dan ik, want je gaat onbewust natuurlijk wel zitten vergelijken.

Ik heb daar een paar sonnetten voorgelezen en ik heb ’s avonds de boel nog wat zitten animeren in het bijzijn van de veertig ingeschrevenen. Het was allemaal heel gezellig en vriendelijk en aardig. Je wordt er wel een beetje melig van, maar goed, het is maar om de vijf jaar.

Hoe dan ook ben ik daar de afgelopen tien dagen nogal mee bezig geweest met de voorbereiding. Terzelfdertijd gaat er geen avond voorbij dat ik niet aan de website werk. Er bleef dan ook niet meer zo veel tijd over om bij  te dragen aan de discussie op Myriade.

Ik heb een lijstje van herinneringen aan professoren opgemaakt, die we toen hebben gekend, en er is ook nog een nieuw sonnet uitgerold, dat ik een paar dagen geleden op de blog heb gezet, alsmede een ander dat ik de afgelopen maand heb geschreven naar aanleiding van een Bijbelcitaat van de profeet Ezekiël.