21. jun, 2012

Glitch

Nu werkt het weer, maar gisteren viel de website uit omdat ze weer eens onderhoudswerkzaamheden gingen uitvoeren. Het gebeurde net toen ik bezig was en ik wist niet meer in hoeverre de laatste opgeslagen versie overeenkwam met de definitieve versie  van de dagboekbijdrage van gisteren.

Ik was een beetje ongerust daarover, maar het viel nogal mee. Een zeer klein aantal mensen zal wellicht een niet zo definitieve versie hebben gelezen. Het is intussen verbeterd en de fouten zijn toegedekt, en we zullen er maar niet op doorgaan.

Vroeger zou ik natuurlijk om de tien minuten gaan kijken of ie het alweer deed, maar dat hou je niet vol, dus ben ik deze keer maar iets anders gaan doen. Er gaat altijd wel wat fout met de technologie. Het doet me denken aan die auto in Cyprus, maar ze hadden een convertible, dus we gingen later in de week terug, en toen konden we ruilen, maar toen deed de airco het niet in het nieuwe ding.

Een keer een perfecte auto leveren, dat konden ze niet, de mensen van het verhuurbedrijf. Daardoor zijn we met open dak gaan rijden in de middaguren in de blakende zon, waardoor we een kleur kregen. Kankerverwekkend natuurlijk en zou kun je doorgaan met je opwinden en ongerust maken.

Dat gingen we niet doen. Het moet een beetje prettig zijn en dus heb ik me voorgenomen niet te aan zeuren, ook als er iets iets wat het niet doet. Voornamelijk in verband met transport en communicatie. Als daar wat mee mis gaat, dan zitten we onverklaarbaar diep in zak en as. Al leer ik het nu wel stilaan te relativeren.