31. mei, 2012

I'm back

We zijn weer terug online nadat de website wel meer dan een dag in duigen heeft gelegen. Nu schijnt hij het weer te doen. Dat was een reuzensof, net op een ogenbiik dat de trafiek duidelijk begon toe te nemen. Nu ja. Ik ben er blijkbaar wel een beetje verslaafd aan geworden, er zo elke dag aan te werken, in die mat'e dat ik afkickverschijnselen vertoon als de techniek het even een dag niet doet.

Ja ik kan me daar blauw aan ergeren, ik geef het grif toe en ik kan aannemen dat het nooit goed is ergens afhankelijk van te zijn. Het komt toch ook omdat het een vitale behoefte is te schrijven, te formuleren, ideeën op een rijtje te zetten. Ik heb altijd geschreven, maar jaren zonder publiek en dat vond ik saai.

Het is veel leuker wel een publiek te hebben, zeker een dat bijdraagt en reageert en juist dat is wat deze website zo leuk maakt. Het idee dat er wisselwerking is met anderen. Ik heb een paar romans geschreven in mijn leven en daar is echt de moelijkheid dat je zo lang met iets moet bezig zijn wat niemand te zien krijgt, want dat zou de rijping verstoren.

Ik ben dan ook gelukkig jullie allemaal terug te vinden na amper een dag onbereikbaar te zijn geweest, horresco referens. We hebben nu een nieuwe startpagina vooraan gezet en achteraan verandert er voorlopig niet veel en tussen beiden zullen we proberen deze website nog verder uit te bouwen.