30. mrt, 2012

Een weekend rust.

Dit weekend ben ik er niet. We zullen dan ook twee of drie dagen lang geen wijzigingen doorvoeren noch bijdragen toevoegen.

Veel dank aan al degenen die ons bezochten in stijgende aantallen. Leuk is dat de website gewoon openblijft als we weg zijn. Dat is een hele geruststelling.

In het dagboek hebben we heel wat te stellen met de vrije wil en de grenzen van het bewustzijn en gaan we naar einde maart. We zullen elkaar terugzien op een april en dat is geen aprilvis.

In de scheurkalender zitten we ongeveer op 20 februari met onze herstel- en verbeteringswerkzaamheden. We ziijn er nog steeds op uit het jaar in te halen vanaf volgende maand ongeveer in real time te verbeteren en zodoende vaker met de Pasquino van de dag af te komen.

Als we een keer zo ver zijn kunnen we al wat meer doen aan het herstel van de gevel. Het voorafgedeelte zou wel een poetsbeurt kunnen gebruiken.

Dat zijn de plannen nu. Nogmaals dank voor de bijval en de frequente bezoeken. Het is het enige dat u voor ons kunt doen: ons lezen.