7. mrt, 2015

Op vraag

Ons nieuwe opperhoofd bedankt voor het puike overzicht dat zeer handig is voor de bespreking. Tevens gelukgewenst met het gedicht van de maand op de sympathieke site van de ‘stichting granate.’

Bij ons is alles rustig. Behalve in de praktijk waar het al druk is geweest door toedoen van de griepepidemie. Elke dag is er de file jammer genoeg. Het is het enige nadeel van buiten de stad wonen. Ik ben intussen bezig met een opwindend project om een roman uit te geven in het kader van publishing on demand, en terzelfdertijd als e-book.

Pod betekent dat het boek wordt gedrukt naarmate er vraag naar is. We houden een intekeningactie zodat het zichzelf financiert. Het boek zal aangeboden worden op internet en kan ook via boekhandels besteld worden.

Ook komt het beschikbaar, tegen betaling, op e-readers. Blijkbaar wordt er toch meer en meer op die manier gelezen. Ik vind dat bijzonder stimulerend dat zoiets kan, en dat er dus een mogelijkheid bestaat mijn werk aan de lezer aan te bieden, zonder de speelbal van een uitgever te zijn.

Ik zal daar meer over kunnen vertellen als het concreter wordt.