18. jan, 2014

Cedric en Cindy

Mijn computer is de afgelopen dagen geteisterd door een uitbarsting van ongewenste reclame die zeer storend werkte, door allerlei pop-ups die de hele tijd overal opdoken, banners die in lege plaatsen op het scherm verschenen en stemmen die begonnen te praten. Van Cedric die me in het Frans absoluut wilde helpen om geld te besparen, waarna Cindy wel een manier wist om me van de winst af te helpen.

Weerzinwekkend allemaal. Ik werd er niet goed van. Dankzij de klantendienst van 123websites ben ik echter op de website ‘Redmijnbrowser.nl’ gekomen. Daar vond ik de oplossing: “Ads by PassShow is een tekst die voorkomt tussen de zoekresultaten van o.a. Google of Bing als u geïnfecteerd bent met de PassShow adware. Deze adware komt gebundeld samen met heel veel verschillende vormen van gratis software, cracks, patches, neppe flash player updates, vlc media player updates uw computer binnen.”

Het is geen virus maar iets dat je zelf onwetend downloadt terwijl je bezig bent met het oplossen van andere problemen. Ik heb me al weken suf gemaakt aan al dat computergedoe.