Garda Meer

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

29 september 2019

Sorry dat ik een tijdje niets meer van me heb laten horen, maar achter de schermen is er heel wat werk verricht. We komen met een nieuwe medische website, om de praktijk beter in de verf te zetten en bovendien gaan we nog eens in onze persoonlijke ‘dirk van babylon dot com site’ met iets nieuws online: de pasquino scheurkalender.
Dat is voor de komende dagen. Intussen werd het nog eens hoog tijd om nog eens iets aan onze blog te doen. Dus hier ben ik dan maar weer met een foto van een Acapulco stoel in ons verblijf aan het Garda Meer. Het levert een grafische foto op, vind ik. Met mijn voet erbij krijg je een stuk perspectief. Een goed adres. Er was een goed zwembad en een degelijk restaurant. Niets op aan te merken.
Verder niets dan lof omtrent deze vakantiedagen in Augustus. Ik weet het ik ben over tijd.Het water en de luchten en de schoonheid van het landschap. En het goede eten. Hierbij een foto van een tonijntartaar op het schiereiland Sirmione. Geweldige ligging van het restaurant met een terras zo ongeveer in het water. La Bella Italia. We hebben er echt van genoten. Goedkoop is het niet, maar een kniesoor die daar op let.
Het goede leven dat we mogen hebben. Het is een voorrecht dat we niet echt door persoonlijke inzet verworven hebben, maar dat ons ook door een gunstig gesternte toegeworpen wordt. Wat waren het mooie dagen. Leuke buren in ons appartementje. Benny en Thea hallo! Een Nederlands koppel dat niet om een antwoord verlegen zat.
Het was lachen, gieren, brullen, naast schuddebuiken en een beetje dijenkletsen, zonder ophouden dolle pret. Hoe een mens dat volhoudt. Ik weet niet hoe ik het allemaal verdragen kan. We hadden volop commentaar op de andere kostgangers, waaronder aanvankelijk een luidruchtig Duits gezelschap van baldadige jongeheren, die we tot de orde dienden te roepen.
Een paar muggen niet te na gesproken waren het heerlijke avonden die we daar zonder zorgen doorgebracht hebben. We komen er nog wel op terug maar voorlopig moeten we het met deze beelden stellen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Van maalmes tot messenmolen

Van maalmes tot messenmolen

Van maalmes tot messenmolen Het wentelt om zijn as met doorsnijdende wieken, En draait. Het wervelt en het snijdt, zij...

De vette geur van een trombose

De vette geur van een trombose

De vette geur van een trombose Voel je stroperig bloed in al je aders kloppen? Heb je verhoogd gehalte van...

Een Halen, Twee Betalen

Een Halen, Twee Betalen

Een Halen, Twee Betalen O prachtig Land van Vlamingen en Walen! Wat is uw lach zo oorverdovend uitgegalmd. Een zwarte...