Memoires van een huisarts

Memoires van een huisarts: deel 4

Memoires van een huisarts: deel 4

In deel 4 van mijn memoires wil ik het graag hebben over het begin van de jaren ’90 en mijn geaardheid. Leest u mee? Op de rand van de afgrond. Na de aidsperiode ben ik een aantal jaar voor de farmaceutische industrie gaan werken als redacteur, vertaler en uitgever....

Memoires van een huisarts: deel 3

Memoires van een huisarts: deel 3

In deel 3 van mijn memoires als huisarts wil ik het hebben over mijn schrijversambities en over mijn missie om aids te bestrijden. Leest u mee? Schrijversambities Reeds als kind wou ik schrijver worden en er is dus steeds een spanningsveld geweest tussen de wens van...

Memoires van een huisarts deel 2

Memoires van een huisarts deel 2

Vandaag deel 2 van mijn memoires als huisarts. We zijn inmiddels beland in de jaren '80. Na mijn stagejaar in Afrika moest ik uiteindelijk terug naar België. Nadien ben ik maandenlang depressief geweest, want ik miste die menselijke warmte. Hoe het verder ging, leest...

Memoires van een huisarts deel 1

Memoires van een huisarts deel 1

Vandaag beginnen we met een nieuwe reeks op deze website. In deze serie artikelen blik ik terug op mijn carrière als huisarts in het hartje van Brussel. Vandaag heb ik het over mijn jeugd en studententijd. Veel leesplezier! Op 15 mei 1956 zag ik het levenslicht in het...