Brievenboek van mijn ouders: Iddergem, 29 januari 1953

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

20 augustus 2021

Louisette kijkt reikhalzend uit naar hun eerste huwelijksnacht…

“…Als ik er begin aan te denken, aan ons later leven samen, altijd samen, dan word ik zo ongeduldig en daarbij kan ik me voorstellen hoe het zal gaan. O mijn jongen, ik weet precies hoe het de eerste avond of liever de eerste nacht van onze huwelijksdag zal zijn. Wat je zult zeggen en hoe ik in volle overgave de jouwe zal worden. O zo volledig zal ik van mijn Breus zijn. Ik tracht er zo geweldig naar. Dan alleen zal je voelen hoe het is om door een vrouw bemind te zijn.

Jongen, daarom mag het nu niet gebeuren en wat ik eens in een vlaag van zwakheid zei, moet je absoluut vergeten. Eens getrouwd zal ik altijd zwak mogen zijn en vrijwillig, want ik zal niet anders willen. Jongen, een nieuw jaar begint nu, ons jaar. Als de zomer er is, is het onze beurt. Hoe is het nu het kortst: 38 weken, 6 maanden ofwel nog ‘n keer of zes, zeven een beetje ziek zijn…”

Wilt u graag uw steentje bijdragen tot de totstandkoming van ‘Vi to (Wij twee). Het brievenboek van mijn ouders’? En het boek en allerlei exclusieve voordelen ontvangen voor uw hulp? Neem dan hier een kijkje. Lukt het niet om een storting te doen of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar karoselhorst@gmail.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Van ’t gat

Van ’t gat

Van 't gat Dutroux is niet ontsnapt, maar eventjes bevrijd. Zijn vrijlating is door de raadkamer bevolen. De...

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl De aandacht op het ene doel gespitst te houden, Gestaarde blik verstard op het asfalt gericht. Nog even...

Weg

Weg

Weg Het kreupelhout verschroeid, de struiken die verdorden, Het is niet te geloven. Marc Dutroux is weg. Geseind en...