Brievenboek van mijn ouders: Iddergem, 26 januari 1953

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

12 augustus 2021

Waar het hart van vol is, loopt de pen van over…

“…Gisteravond heb ik echt moeten lachen. Toen we wegreden, begonnen warempel moeder en haar wederhelft te reclameren, omdat ik toch zo stijf van je afscheid nam. En of er nu toch geen kus af mocht en dat ik toch zo koel ben.

Wisten ze maar dat we het heimelijk deden, alleen hebben we geen kijkers nodig. Dat heb ik natuurlijk niet gezegd. Het is niet met uiterlijk vertoon dat men zijn liefde laat zien. Wanneer we samen zijn en elkander kussen, dan is het zo innig en dan zink ik weg en jij alleen bent er nog voor mij. Och jongen, ik kan het zo slecht zeggen, maar het zit zo diep en ik wil je zo heel gelukkig maken. Gisteren was onze symfonie weer op zijn mooist. Zulke mooie momenten hebben we al gehad! Die avond van gisteren vergelijk ik met Madame Butterfly. Maar nog veel inniger was het gisteren…”

Wilt u graag uw steentje bijdragen tot de totstandkoming van ‘Vi to (Wij twee). Het brievenboek van mijn ouders’? En allerlei exclusieve voordelen ontvangen voor uw storting? Neem dan hier een kijkje. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Van ’t gat

Van ’t gat

Van 't gat Dutroux is niet ontsnapt, maar eventjes bevrijd. Zijn vrijlating is door de raadkamer bevolen. De...

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl De aandacht op het ene doel gespitst te houden, Gestaarde blik verstard op het asfalt gericht. Nog even...

Weg

Weg

Weg Het kreupelhout verschroeid, de struiken die verdorden, Het is niet te geloven. Marc Dutroux is weg. Geseind en...