Brievenboek van mijn ouders: Leuven, 4 april 1953

Arseen en zijn geliefde vieren hun eerste paasfeest samen…

“…Het is onze eerste Pasen tezamen zoals het eens onze eerste Kerstmis was. Dat het een vrolijke en blijde en een gelukkige moge zijn. En dat het ons de voorbode weze van een volgende eerste paasfeest en van een eerste Kerstmis, die we tezamen zullen vieren. Dat zal dan wel ons eerste, maar niet ons laatste zijn.

En ook dit is mijn wens. Niet alleen het kerstfeest en niet alleen het paasfeest weze vrolijk, maar dat alle dagen van de weken, maanden en jaren die nog komen even vrolijk en gelukkig mogen wezen voor jou, want pas dan zal ik gelukkig zijn en blij, als ik je gouden lach zal horen en je olielichtjes zal zien.

Dan zal ik kunnen zeggen, de wereld is goed en God is goed en… ik ben goed, want als een mens gelukkig is en blij, vindt hij zichzelf goed en zonder gebreken…”

Wilt u graag uw steentje bijdragen tot de totstandkoming van ‘Vi to (Wij twee). Het brievenboek van mijn ouders’? En het boek en allerlei exclusieve voordelen ontvangen voor uw hulp? Neem dan hier een kijkje. Klik op de ‘Reward’ van uw keuze om uw bijdrage te bevestigen en vul uw persoonlijke gegevens in. Lukt het niet om een bestelling te plaatsen of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar karoselhorst@gmail.com.

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

9 september 2021

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *