Brievenboek van mijn ouders: Leuven, 4 april 1953

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

9 september 2021

Arseen en zijn geliefde vieren hun eerste paasfeest samen…

“…Het is onze eerste Pasen tezamen zoals het eens onze eerste Kerstmis was. Dat het een vrolijke en blijde en een gelukkige moge zijn. En dat het ons de voorbode weze van een volgende eerste paasfeest en van een eerste Kerstmis, die we tezamen zullen vieren. Dat zal dan wel ons eerste, maar niet ons laatste zijn.

En ook dit is mijn wens. Niet alleen het kerstfeest en niet alleen het paasfeest weze vrolijk, maar dat alle dagen van de weken, maanden en jaren die nog komen even vrolijk en gelukkig mogen wezen voor jou, want pas dan zal ik gelukkig zijn en blij, als ik je gouden lach zal horen en je olielichtjes zal zien.

Dan zal ik kunnen zeggen, de wereld is goed en God is goed en… ik ben goed, want als een mens gelukkig is en blij, vindt hij zichzelf goed en zonder gebreken…”

Wilt u graag uw steentje bijdragen tot de totstandkoming van ‘Vi to (Wij twee). Het brievenboek van mijn ouders’? En het boek en allerlei exclusieve voordelen ontvangen voor uw hulp? Neem dan hier een kijkje. Klik op de ‘Reward’ van uw keuze om uw bijdrage te bevestigen en vul uw persoonlijke gegevens in. Lukt het niet om een bestelling te plaatsen of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar karoselhorst@gmail.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Van ’t gat

Van ’t gat

Van 't gat Dutroux is niet ontsnapt, maar eventjes bevrijd. Zijn vrijlating is door de raadkamer bevolen. De...

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl

De Waalse Pijl De aandacht op het ene doel gespitst te houden, Gestaarde blik verstard op het asfalt gericht. Nog even...

Weg

Weg

Weg Het kreupelhout verschroeid, de struiken die verdorden, Het is niet te geloven. Marc Dutroux is weg. Geseind en...