Spring naar de inhoud

Van oud naar nieuw

Van oud naar nieuw

Vooruit dan maar
We zijn nu volop met de nieuwe website bezig.
We hebben net nog een laatste nieuwsbrief op de oude manier verstuurd, maar het moet nu afgelopen zijn. We gaan met de nieuwe verder. Er is geen weg terug.
We gaan u twee strikt gescheiden websites naast elkaar hanteren: www.drvanbreusegem.be voor de huisartspraktijk, en www.dirkvanbabylon.com (waar u nu bent) voor wat onze literaire productie betreft, maar dan wel internationaal.
We danken Jeroen Vranckaerts voor de technische ondersteuning, evenals Geneviève en verder iedereen voor alle feedback. .
Het probleem is dat de we de oude website niet zomaar kunnen knippen en plakken. Het is een zeer omvangrijke publicatie geworden, en de sitebeheerder weigert ons een kopie ter hand te stellen. Dat is bijzonder sneu, en ik neem het 123websites meer dan een beetje kwalijk. Maar goed bet is niet anders, en we moeten verder.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente bijdragen

A-priori

Het succes van ons gedicht zal ervan afhangen of het toespreken ook een aanspreken wordt. Voel je je als lezer aangesproken door het gebodene? Daaruit volgt de vraag voor de maker…

Berlijn

Louisa vond Berlijn een mooie en aangename stad, omdat ze kleurig is. Brussel daarmee vergeleken is grauw en grijs. Dat vindt ze deprimerend.