Projectmatig

Nieuwe fase

Mijn echtgenoot die onbekend wenst te blijven, volgt een managementcursus in de gezondheidszorg. Ik kijk zo een beetje mee over zijn schouder. Er zijn echt wel ideeën voor het rapen in zijn syllabus. Ik ga een paar van die invallen voor de pret proberen op ons project toe te passen, om te beginnen met de .com website.
We zullen pro-acctief de bril van het procesmanagement opzetten. De processen die we moeten beheren zullen meerdere procedures behelzen die we zoveel mogelijk moeten automatiseren om een hoog rendement te bekomen. Daarvoor zijn algoritmen nodig, en protocollen die slank en sober zullen moeten zijn.
De bedoeling is een website te scheppen waar elke dag wat gebeurt. Een volautomatische literatuurfabriek, op basis van een eindeloos proces van eeuwigdurende kwaliteitsverbetering, dat uit ons rijke archief put en de inhoud openstelt.
Om onszelf beter in het oog te houden zullen we smart-doelen opstellen: specifiek, meetbaar, actueel, realistisch en aan een welbepaalde termijn gebonden. Ik geeft ons een jaar om een website te bouwen die zichzelf autonoom kan onderhouden. Daar komt heel wat bij kijken. We gaan hier een en ander samenvatten, om een visie op de toekomst te ontwerpen.

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

7 oktober 2019

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *