Ontslaving: alcohol en pillen

Doorzoek de site

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

3 mei 2021

Slaap- en kalmeermiddelen en alcohol gaan absoluut niet samen en die combinatie is te allen tijde te vermijden. Als u alcohol en pillen door elkaar gaat gebruiken, kunt u helemaal uit uw dak gaan. Niet doen. Het kan grote schade berokkenen en het kan tot ernstige gedragsstoornissen leiden.

Soms is dat goedaardig, zoals de man die de muziek keihard zette in het midden van de nacht zodat de hele buurt wakker schrok. Maar soms is dat ook veel erger, zoals die andere man die wakker werd in een politiecel en niet meer wist hoe hij daar kwam. Toen hij buitenkwam, kon hij zijn motorfiets niet meer vinden.

Hij wist niet meer waar hij was geweest en wat hij de vooravond had gedaan. Dat is heel typisch aan een vergiftiging door de combinatie van alcohol en benzodiazepines, dat u rare dingen doet, waar u zich ’s anderendaags absoluut niets meer van herinnert. Daardoor is het ook relatief populair als verkrachtingsdrug.

Het slachtoffer krijgt dan een poeder in zijn of haar drankje en zal vervolgens robotachtig reageren zodat hij of zij zich gewillig laat doen, met als kers op de taart het feit dat hij of zij zich dat niet meer zal herinneren. Het geheugenverlies voor die uren is vaak totaal.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.