Miguel Molinos – De laatste ketter

3 februari 2018

The making of
We hebben enkele moeilijkheden met de levering van het boek ‘Miguel Molinos, de laatste ketter’ wegens verandering van leverancier. Van de eerste druk hebben we hier op de redactie nog maar een paar exemplaren over, en de tweede druk, die wie hierbij aankondigen is pas leverbaar over een paar weken. Hopelijk loopt het van een leien dakje, zodat we niemand moeten teleurstellen.
In de winkels zoals De Standaard Boekhandel, of ook op het internet zoals Bol.com. Is de papieren versie voorlopig niet beschikbaar. Het e-book is wel te verkrijgen. Ik verwijs naar de website van onze uitgever Scriptomanen vzw te Erembodegem (Aalst.) We zullen binnenkort hier op de website zelf een widget aanbieden, dat u in staat stelt het boek bij ons te bestellen. We hopen dat in de loop van de maand februari te mogen aankondigen.
Zo gauw het kan wil ik een mooie aanprijzing van het boek op mijn nieuwe site zetten. De opbrengst heeft geen belang. De beschikbaarheid wel. Dat is een genoegen dat ik mezelf niet wil ontzeggen, te weten dat het potentieel gekocht kan worden, ook al zijn er geen kopers. Wat mij betreft, is dit het mooiste wat ik ooit gemaakt heb.
Op een of andere manier is het altijd in mijn kleren blijven zitten. Ik kan het iedereen aanprijzen. Het speelt zich af in een klerikaal milieu in de zeventiende eeuw, maar toch denk ik dat er meer in zit, en dat er ergens ook een universele betekenis in schuilt. Dat hoop ik toch. Het is nu twee jaar op de markt. De tijd is rijp om het nog eens onder de aandacht te brengen.
Daarom neem ik me voor, iets meer te vertellen over de ‘making of’ van onze historische roman. Ik kom daar de komende dagen en weken nog met veel genoegen op terug. Het is het enige wat ik op deze website zal verkopen, naast wellicht nog een dichtbundel of zo. Het wordt echt geen commerciële onderneming. Ik verkoop alleen eigen kweek.
De website blijft natuurlijk gratis te lezen voor iedereen en alleman.

Ook interessant?

De nacht van het verstand

De nacht van het verstand

De nacht van het verstand Apostelen die morren en die mompelen. De nacht van Jezus in de boomgaard van Olijven: Een...

0 reacties

Een reactie versturen